Fussion - Motýlek XXL

Dnes se mi moc líbil Sketch, který Fussion vybral. Držela jsem se tedy jeho. Na jednu polovinu jsem umístila světlou čtvrtku a na drohou Katuan's XXL motýlka.





 Z kolekce papírů jsem si vybrala hnědou, modrou a béžovou. Nevím proč se mne tato barevnost tak drží, ale nějak se mi ty barvy líbí. Papíry jsem si tedy nařezala na čtverce od největšího po nejmenší. A ten nejmenší (béžový) jsem ještě roztrhla tak, aby z něj byl trojúhelník.



Na zbylou část, kterou nezakrývá utržený papír jsem naembossovala motýlka. Jedná se o embossování pomocí Distress inkoustů. Díky tomu, že pomalu zasychají se po otisku dají posypat průhledným práškem a zatavit. Já volila modro-šedý Distress inkoust. Embossovala jsem celou modrou čtvrtku, pak jen polovinu motýlka zakryla béžovým papírem.



A protože naebossovaný motýlek měl sloužit jen jako podklad udělala jsem si další dva. Embossovala jsem na Vellum papír. Jeden motýlek je bílý (na vybarvení) a druhý černý - kvůli tělíčku, které pak použiji.



Motýlka jsem otočila a z druhé strany než je emboss jsem ho vymalovala Copic fixy. Na vellum nelze malovat pastelkama nebo fixy na vodní bázy. Vellum se kroutí a nesaje. Musí to být něco alkoholového - alkoholové fixy nebo alkoholové Distress barvičky.



Když motýlka pak otočíte zpátky zjistíte, že barvy jsou mnohem méně zářivější. Proto doporučuji používat tmavší odstíny.



 Křídlo jsem si poté vystřihla a nalepila na připravený podklad k trojúhelníku. Z černého motýlka jsem si vystřihla tělíčko s tykadélky a nalepila je nahoru.



Pak už jen stačí přilepit textový štítek, který je na stejném hnědém papíře, který už je použitý na přání. Přilepit lístečky, kytičky a perličky. Fantazii se meze nekladou. Přitom jsem stále kontrolovala, zda tělíčko motýla moc nezapadlo.



A to celé nalepit na základ přání.



A tady je předloha. Chvíli jsem přemýšlela, zda nepůjdu do soviček, ale nenašla jsem žádnou hezkou, co by se mi zrovna líbila.



Krásný den, Katuan