Individuální gravírované tužky

Rádi bychom Vám představili další produkt z naší nabídky - GRAVÍROVANÉ INDIVIDUÁLNÍ TUŽKY. Jedná se o obyčejné tužky, na které si můžete nechat vygravírovat vlastní text či datum. V nabídce jsou pouze svatební, ale pokud máte zájem o jiné či jiný text neváhejte nás kontaktovat.



V nabídce najdete dva druhy tužek. Jak malé, velikosti IKEA, tak větší, tesařské tužky. Rádi bychom Vám je teď představili a ukázali možnosti, jaké si u gravírování můžete vybrat.

Začneme velkými, protože tam je větší prostor na různé úpravy. Tužka je to tesařská, neořezaná. Je po stranách mírně zaoblená. Díky tomu zaoblení není možné použít jakýkoliv font. Proto není možnost si vybrat z mnoha fontů či obrázků. Ale i tak myslím, že výběr je dostačující. Níže Vám ukážeme pár náhledů, jak se vše dá kombinovat a vypadá na tužce. Dále pak jakýsi "vzorník" písem a piktogramů, které si můžete na tužku zvolit. Do ukázky přidáváme i tužky, které mají písmo či piktogram, který v nabídce nenajdete. Je to právě z toho, že je tužka zaoblené a toto písmo nebo obrázek dělal problémy. I proto Vám sem fotky dáme, aby bylo vidět, že ne vše si na tužce můžeme dovolit.









Na dalším obrázku máte vzorník písem a piktogramů. Vybrat si můžete z fontů písma níže. Dále pak z anglického znaku pro "and". Ten není povinný. Pokud nebude vybrán, automaticky tam dáváme česká znak "A". A nakonec piktogram, který oddělí jména a datum svatby. Ten také není nutný, můžeme tužku vyrobit i bez obrázku.



Z malých tužek, velikosti IKEA nabízíme zatím jen dvě barvy - bílou a žlutou. Je to proto, že jde na nich gravírování vidět nejlépe. Nabízíme i možnost vyrobit červené, modré a zelené, ale jak jsou tužky tmavé a je tam prostor na výšku necelé 3mm, není gravírování takové, jaké bych čekala. Pokud ale máte zájem, není pro nás problém zajistit i tyto barevné varianty.

Tyto malé tužky jsou ořezané a již s gumou, která je stejně barevná jako tužka samotná. Tužky nedodáváme samostatně balené (ani dodavatel je samostatně nebalí), je tedy možné, že tužka (nebo i guma) bude mírně špinavá od těch ostatních. Zde stačí vzít suchý, nebo mírně mokrý hadřík a tužky trošku očistit. Zde není prostor pro nějaké hrátky, takže výběr z písma zatím nemáme.





Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat, snažíme se vyhovět Vašim nápadům :)