Osobní razítka

Ráda bych Vám představila naši novou kategorii OSOBNÍ RAZÍTKA. Jedná se o razítka anglického typu "handmade by" nebo "made with love". U razítek je možnost změnit pouze jméno. Po předchozí domluvě i třeba text. 

Jedná se aktuálně o prvních 9 motivů razítek, ale rozhodně u tohoto počtu nekončíme a budeme nabídku dále rozšiřovat. Níže nabízím přehled nejprodávanějších razítek, ale pro celou nabídku se stačí prokliknout do příslušné kategorie.




Nenašli jste motiv, který se Vám líbí? Chtěli byste jiný obrázek nebo text? Vše jde změnit, stačí nám napsat přes kontaktní formulář a domluvíme se :)

Prozatím máme razítka pouze jen jako razítkovací gumu. Určitě plánujeme jejich možnost výroby na dřevě, nebo i gravírované. Rozdíl v nich najdete v článku o svatebních razítkách. Pokud chcete razítko gravírované nebo na dřevě a ještě jej nemáme v nabídce, nebojte se nám napsat. Když to nemáme v nabídce neznamená, že to nevyrobíme. Jen nám to trvá vložit na e-shop :) 

Razítka jsou tedy pouze gumová, pro lepší otisk razítka doporučujeme koupit cling pěnu. Ta zaručí lepší tlak na razítko a tím i lepší otisk. Pokud nebudete vědět na co razítko připevnit, máme v nabídce i razítkovací bločky z akrylu. (ukázka gumových razítek je ze svatební tématikou, ale princip je úplně stejný)