Možnosti použití svatebních razítek

Líbí se Vám svatební razítka, ale nevíte na co je použít? Možností je plno, od orazítkování obálek, po děkovné kartičky nebo visačky na výslužku až po tisk na krabičky, tašky, tácky a mnoho dalšího. 

Základem všeho je odpovídající barva na potiskovaný materiál. U všech razítek doporučujeme používat KVALITNÍ SCRAPBOOKOVÉ INKOUSTY, které běžně koupíte ve specializovaných scrapbookových obchodech. Zcela nevhodné jsou barvy z papírnictví. Většinou netisknou dobře. A teď trochu přirovnání :)

Přece nemůžete tisknout vodovými barvami na látku. Ano, je to nadsázka, ale tímto se snažíme říct, že ne na všechny povrchy je vhodná jedna a ta stejná barva. Třeba na lesklé a hlazené papíry, což je nejoblíbenější materiál při výrobě svatebního oznámení, doporučujeme barvu rychleschnoucí a alkoholovou. Ta Vám bude vyhovovat i na další druhy papírů a povrchů. Čemu byste se ale měli vyvarovat je pomaluschnoucí barva na bázy vody - Nejen, že schne půl dne, ale také se velmi ráda na savých papírech rozpíjí a na lesklých materiálech ani neuschne. 
Níže vám přinášíme pár ukázek. Vše bylo tisknuto našimi razítky buď na craft papír nebo na hlazené papíry ať již bílé nebo potisknuté. U všech ukázek je použitá kvalitní razítkovací barva na scrapbook na bázy alkoholu.

1. Tisk na obálku vyšší gramáže, papír savý, použitá alkoholová barva.

2. Tisk na kartičku - akvarelový papír, podklad vytvořen akvarelovou technikou. Tisk alkoholovým inkoustem.

3. Oboustranný tisk na kartičky z craft papíru, použitý rychleschnoucí alkoholový inkoust.

4. Tisk na krabičku se speciálním povrchem.

Použitý pro změnu horký embossing (razítko se namočí do speciálního průhledného média a otiskne se. Jeho otisk se zasype práškem a zataví horkým vzduchem).

5. Tisk na papírovou tašku - klasická craftová taška, tisk alkoholovým inkoustem.

Razítko z naší nabídky bylo zvětšeno na větší rozměry aby tiskem pokrylo celou tašku.

6. Tisk na ruční papír

zde to chtělo trošku více cviku, protože papír je mírně hrbolatý, ale povedlo se. Alkoholový inkoust.

7. Tisk na kartičku

alkoholový inkoust v tmavě šedé barvě