Kompletace gumového razítka

Hodně často se mě ptáte k čemu je dobrá cling pěna, zda je nutné ji mít a když už si ji koupíte, jak s ní pracovat. Všechny tyto otázky bych Vám dnes ráda vysvětlila v tomto článku. Zmiňovanou cling pěnu a razítkovací blok musíte objednat zvlášť, není to součást razítka.

Na začátek bych chtěla říct, že cling pěna nutná není. I bez ní se dá razítkovat, avšak nevím, zda s otiskem razítka budete spokojeni. Cling pěna Vám zajistí lépe rozložený tlak na razítko, otisk díky tomu bude kvalitnější, je to jako by taková vyrovnávací pěna. Myslím, že se vyplatí do ní investovat, rozhodně zklamaní nebudete.

Když si koupíte razítko, tak většinou prodáváme jen gumu. Kromě dřevěných, které jsou již zkompletovány a je to u nich napsané. U ostatních je nutná kompletace u Vás doma. Nafotili jsme proto pro Vás návod, jak pracovat s pěnou. Nebojte se, je to opravdu jednoduché a máte za minutku hotovo. Nic se tam nedá poplést.

Beru v potaz, že jste si k razítku dokoupili jak cling pěnu, tak i akrylový blok, abyste měli razítko na co upevnit a lépe se Vám tiskalo. Po vybalení u Vás doma bude objednávka vypadat asi nějak následovně.




Cling pěna má dvě strany, které jsou chráněny speciálním papírem. Jedna z nich je lepivá a tu potřebujeme jako první.



Nalepíme na ni razítko, pěkně motivem nahoru, nikoliv obráceně :)



A obstřihneme. Nemusíte se s tím nějak piplat, klidně střihněte i do gumy mimo motiv.



Tak a máme hotovo :) To bylo opravdu jednoduché. Pro ty, kdo si koupili ještě akrylový blok, tak po sejmutí papíru z druhé strany stačí razítko přitisknout na bloček a je hotovo. Razítko Vám nespadne. 





Razítko můžete již nechat na bločku přilepené nebo jej odlepit a uklidit na připravené místo. 
Kdyby Vám bylo cokoliv nejasného, klidně se nám ozvěte, rádi poradíme :)