Spojky u svatebních razítek

Razítka, která najdete u nás v nabídce jsou většinou bez spojek. Je tomu hlavně proto, že někdy spojky komplikují výrobu razítka a to z důvodu, že nevíme, kam je zákazník chce. Nebo i proto, že se tam spojka jednoduše nehodí. Ať už se jedná o klasickou spojku "a", anglické "&" nebo i "and" nebo znaménko "+".

To ale neznamená, že razítko se spojkou neumíme vyrobit. Umíme, jen potřebujeme vědět, KAM spojku chcete. Někomu se líbí ve středu razítka, někomu se zase pak hodí třeba před jméno na druhý řádek v případě, že je druhé jméno o poznání kratší. Proto je u spojky potřeba uvést, KAM ji chcete umístit. To, že do objednávky zákazník napíše třeba "Katka a Adam" a vybere si razítko, kde na úvodní fotce není spojka neznamená, že víme, kam ji chce. 

Z tohoto důvodu Vám přinášíme tři ukázky spojek KAM se asi dá napasovat. Pak nám stačí v poznámce uvést KAM spojku dát. Třeba "Prosím o spojku do středu mezi jména", nebo "prosím o spojku na druhý řádek před jméno Adam". Pokud toto v objednávce uvedeno nebude, bude razítko vyrobeno bez spojky tak, jak je na produktové fotografii dle které zákazník objednává. Bohužel nemáme věštící kouli a je více možností KAM spojku umístit a když jsme zkoušeli pak každému psát byl v tom neskutečný chaoz, protože drtivá většina zákazníků se pak ani neozvala, jak by si razítko představovala. A hlavně kvůli tomu jsme napsali tento článek, který by měl nám zjednodušit výrobu razítka a Vám zajistit to, že razítko budete mít přesně takové, jaké si přejete :)

Níže máte tři ukázky umístění spojek. Pokud si spojku přejete umístit ještě jinak, klidně to napište, umístíme a vyrobíme i jinak :) Samozřejmě pokud na produktové fotografii je razítko se spojkou, spojka bude zachována.

UKÁZKA 01 

spojka mezi jmény. Je možné si s ní pohrát a dát ji v případě nějakého fontu, kde je třeba anglické "&" velmi velké, udělat spojku menší. Stačí napsat :)


UKÁZKA 02

Spojka na prvním řádku za jménem


UKÁZKA 03

Spojka před druhým jménem (vhodná v případě kombinace dlouhého a pak krátkého jména, krásně vyrovná kontrast mezi délkou jmen)



Chcete-li i přesto něco úplně jinak, ať už ohledně jmen nebo i velikosti (vyrábíme razítka až do velikosti A4) napište, vše se dá domluvit :)