Katuan's Stamp - Skládací tulipány

Dnes mám pro Vás jeden snad i zajímavý článek. Potřebovala jsem pro tetu přání s tulipány a protože nemám a nevím, která značka má razítka tulipánu nezbývalo mi nic jiného než si je vyrobit. A když už jsme byla u toho, chtěla jsem je hezky univerzální a skládací. V tomto článku Vám ukážu jak se s takovými razítky pracuje a také Vám nesu malou ochutnávku toho, co bude o víkendu naskladněno jako novinka. Ano, budou to skládací tulipány :)






Jak můžete vidět, tulipány jsou skládací. Můžete si je tedy jakkoliv poskládat. K dispozici máte dva druhy květů, tři stonky a čtyři lístečky.
K zakoupení ZDE



Jelikož jsem počítala s tím, že razítka budu následně vystřihovat, narazítkovala jsem si je na akvarelovou čtvrtku a neřešila různé otisky mimo. Protože jsem chtěla tulipány vybarvovat akvarelovými pastelkami zvolila jsem speciální akvarelový papír a voděodolný inkoust.



Všechny části jsem si vybarvila.  Počítala jsem s tím, že budu tulipány vystřihovat přesně po linii razítka, takže jsem mohla i přesáhnout.



Apak jsem tedy  tulipány po částech vystřihla.



Jakmile jsem měla nastříháno, začla jsem pomalu kompletovat. Slepila jsem stonek a poupátko k sobě a připravila si je na základ přání.



Postupně jsem tulipány začla lepit na podklad. Prve prostřední tulipán s lístkem.



A postupně i krajní tulipány. Pokud máte nějakou vázičku nebo skleničku, můžete tulipány umístit do ní. Já doma žádné takové razítko neměla, tak jsem se musela spokojit pouze s mašličkou.



Krásný den, Katuan