Jarní přáníčko

Venku je poslední dny krásně a mě to spíše než do pracovny táhne ven. Ale i tak nezahálím a pilně pro Vás připravuji novinky na víkend. Nechala jsem se inspirovat přírodou a mám pro Vás kytičky. Kytiček není nikdy dost a já potřebuji stále další a další. A nejraději mám nějaké univerzální, co si člověk může seskládat jak chce.



Jedná se o tyto kytičky, které v neděli najdete na e-shopu. Čtyři květy, dva stonky a sedm lístečků. To už je dost univerzální, nemyslíte?



A jelikož i já ráda koukám pod pokličku jak se přání vyrábí a nechávám se inspirovat, mám pro Vás malý návod a inspiraci. Ze sady jsem využila ten největší lísteček a první dvě kytičky. Podlepila jsem celé razítko cling pěnou a vystřihla jsem si zatím jen to, co budu potřebovat. Akvarelový papír jsem si pomocí maskovací pásky nalepila na desku, ikdyž ono to není potřeba, spíše to bylo větší trápení, ale ještě jsem nevěděla, jak přesně budu tvořit.



A začala jsem pomalu embossovat kvítí bílým embossovacím práškem. 



Jakmile jsem naembossovala jeden kvítek tak ten samý otisk jsem si narazítkovala na maskovací papír. Je to takový poloprůhledný a málolepící papír. Má za úkol zamaskovat razítko pod ním.



No a nalepila přesně na místo razítka. Díky tomu mohu razítkovat nebo embossovat v klidu dál a krásně se mi to bude vše vrstvit a nebudu mít problémy s tím, že se mi razítka překrývají.



Nějak podobně vypadalo přáníčko ke konci práce s embossováním. zakryla jsem i samostatné lístečky.



Pomocí tupovacího polštáčku a žluté barvičky Distress jsemnanesla barvu na kraje shluku s květinami.



Doplnila jsem trochu i o tyrkysovou barvu. V této fázi můžete použít u gesso, spreje a podobně. Až budete hotoví, stačí jen sundat maskovací papír.



Kytičky jsem vymalovala akvarelovými barvami a do středu narazítkovala novinkové jarní razítko.





Pak jsem jen doplnila přání samolepícími perličkami, nalepila na barevný základ a bylo hotovo. 







Krásný den, Katuans